Trond giske liverpool

Debatt: Farvel, Liverpool? – VG

19. apr. 2021 — Ved å bli med i den nye superligaen forlater Liverpool FC Bill Shankly, fansen og Liverpools historie, skriver Trond Giske.

Planene om en lukket europeisk eliteliga er så langt fra Shanklys filosofi man kan komme. Hvis Liverpool går dit, er det ikke jeg som forlater Liverpool. Det er dere som forlater meg.

Trond Giske – Kjære Liverpool FC. I snart 50 år har … – Facebook

Facebook

19. apr. 2021 — Trond Giske. Kjære Liverpool FC. I snart 50 år har vi fulgt hverandre i tykt og tynt. I starten var det oppturer, serie- og cupmesterskap og …

Kjære Liverpool FC. I snart 50 år har vi fulgt hverandre i tykt og tynt. I starten var det oppturer, serie- og cupmesterskap og europeisk troféer….

Bruker Liverpool-bag på Stortinget – NRK

20. mai 2008 — Da Liverpool ble seriemester i 1976 fikk Trond Giske seg Liverpool-bag. Den bruker han fortsatt på jobb som kulturminister.

– Håper jeg får med meg noen av målene til Liverpool – Dagbladet

– Håper jeg får med meg noen av målene til Liverpool

LIVERPOOL: Trond Giske håper han skal få med seg litt av Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham i kveld. Video: Elias Zahl-Pettersen.

– Håper jeg får med meg noen av målene til Liverpool – YouTube

Trond Giske · @trond_giske. En fantastisk fotballkamp, Liverpool legger grunnlag for seriegull nesten på dagen 25 år etter Hillsborough-tragedien.

Trond Giske on Twitter: “En fantastisk fotballkamp, Liverpool legger …

19. apr. 2021 — Trond Giske skriver: «Kjære Liverpool FC. I snart 50 år har vi fulgt hverandre i tykt og tynt». Ukjent for meg at LFC fulgte Trond .

Stig Eide Sivertsen on Twitter: “Trond Giske skriver: «Kjære …

Trond Giske gjenvalgt som leder i Aps største lokallag | ABC Nyheter

Tidligere Ap-nestleder Trond Giske er gjenvalgt som leder av lokallaget Nidaros Sosialdemokratisk Forum.

Keywords: trond giske liverpool